Uunimakkara

Uunimakkara

30 min
helppo
238 kcal / 100g
2
3

Suomalaisten suosikkiruoka vuosien takaa on juustolla täytetty uunimakkara. Käytä siihen raikkaan hapahkoa Oltermanni Cheddaria. Lisäkkeeksi sopii perunamuusi, höysteeksi sinappi ja ketsuppi.

Ainekset

4 annosta
500 g
lenkkimakkaraa
125 g

Ohje

  1. Poista makkarasta halutessasi kuori.
  2. Leikkaa juusto ohuiksi paloiksi. Leikkaa makkaraan viiltoja 2 - 3 cm:n välein. Täytä viillot juustolla.
  3. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 20 min tai kunnes juusto on sulanut ja makkara on saanut väriä.
  4. Tarjoa esim. perunamuusin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
238 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
18 g
Suola
1,7 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
168 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)