Uunimakkara

Uunimakkara
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Uunimakkara

Suomalaisten suosikkiruoka vuosien takaa on juustolla täytetty uunimakkara. Käytä siihen raikkaan hapahkoa Oltermanni Cheddaria. Lisäkkeeksi sopii perunamuusi, höysteeksi sinappi ja ketsuppi.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
20 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
500 g
lenkkimakkaraa
125 g

Ohje

  1. Poista makkarasta halutessasi kuori.
  2. Leikkaa juusto ohuiksi paloiksi. Leikkaa makkaraan viiltoja 2 - 3 cm:n välein. Täytä viillot juustolla.
  3. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 20 min tai kunnes juusto on sulanut ja makkara on saanut väriä.
  4. Tarjoa esim. perunamuusin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
238 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›