
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
3.5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 paprikaa
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 (200 g) grillattu broilerin koipi-reisi
- ½ tl suolaa
- 1 sipuli
-
1 pkt (330 g)
Valio MiFU® ruokaraetta Välimeren tomaattiValio MiFU® ruokarakeet ovat helppo ratkaisu pääruoanlaittoon. Rakeita käytetään lämpimässä ruuanlaitossa samaan tapaan kuin jauhelihaa…
-
2 dl
Valio Juustomestarin cheddar raastettaValio Juustomestarin cheddar juustoraaste on aromaatinen ja täyteläinen juustoraaste, joka on valmistettu laadukkaasta, kypsytetystä cheddarjuustosta.…
Vuokaan ja paistamiseen
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Jaa resepti
Ohje
- Halkaise pestyt paprikat. Poista sisus.
- Voitele paprikoiden sisäpinnat Oivariini rasvalla ja mausta pinnat suolalla.
- Nosta paprikat vieri viereen voideltuun uunivuokaan. Esipaista paprikoita uunin keskitasolla 200 asteessa 10 min. Valmista sillä aikaa täyte.
- Irrota liha broilerin koipi-reisipalasta. Paloittele liha veitsellä ja hienonna halutessasi joukkoon myös grillattua nahkaa.
- Hienonna sipuli.
- Kuumenna Oivariini rasva paistinpannulla. Lisää Mifu ruokarae. Ruskista harvakseltaan sekoitellen.
- Lisää broileri ja sipuli. Paista hetki. Nosta pannu pois liedeltä.
- Sekoita joukkoon 1 dl juustoraastetta. Nostele täyte esikypsennettyihin paprikoihin - jos paprikoihin on kertynyt nestettä, voit valuttaa sen pois.
- Ripottele pinnalle loppu juustoraaste.
- Jatka kypsentämistä 20 min.
- Tarjoa paprikat pääruokana leivän ja salaatin kanssa tai lisukeruokana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
146 kcal
Proteiini
10,7 g
Hiilihydraatti
2,7 g
Rasva
10,1 g
Tyydyttynyt rasva
3,1 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa