Uunipaprikat

Uunipaprikat
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Uunipaprikat

Uunipaprikat

Täytetyt paprikat ovat ikisuosikki. Nämä paprikat täytetään broilerilla ja Mifu ruokarakeella, joten ne pitävät nälän pidempään loitolla.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
30 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
22 arvostelua

Ainekset3 annosta

3 annosta
3
paprikaa
1 rkl
½ tl
suolaa
1 (200 g)
grillattu broilerin koipi-reisi
1
sipuli
1 pkt (330 g)
2 dl

Vuokaan ja paistamiseen

2 rkl

Ohje

  1. Halkaise pestyt paprikat. Poista sisus.
  2. Voitele paprikoiden sisäpinnat Oivariini rasvalla ja mausta pinnat suolalla.
  3. Nosta paprikat vieri viereen voideltuun uunivuokaan. Esipaista paprikoita uunin keskitasolla 200 asteessa 10 min. Valmista sillä aikaa täyte.
  4. Irrota liha broilerin koipi-reisipalasta. Paloittele liha veitsellä ja hienonna halutessasi joukkoon myös grillattua nahkaa.
  5. Hienonna sipuli.
  6. Kuumenna Oivariini rasva paistinpannulla. Lisää Mifu ruokarae. Ruskista harvakseltaan sekoitellen.
  7. Lisää broileri ja sipuli. Paista hetki. Nosta pannu pois liedeltä.
  8. Sekoita joukkoon 1 dl juustoraastetta. Nostele täyte esikypsennettyihin paprikoihin - jos paprikoihin on kertynyt nestettä, voit valuttaa sen pois.
  9. Ripottele pinnalle loppu juustoraaste.
  10. Jatka kypsentämistä 20 min.
  11. Tarjoa paprikat pääruokana leivän ja salaatin kanssa tai lisukeruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
142 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.