Uuniröstit

Uuniröstit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Uuniröstit

Rapea röstiperuna on herkullinen lisäke monenlaisille liha- ja kalaruoille. Tällä ohjeella valmistat röstiperunat isommallekin porukalle vaivattomammin.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
20 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset10 kpl

10 kpl
5 - 8 (500 g)
keitettyä, jauhoista perunaa , esim. Van Gogh
2
kananmunaa
¾ tl
suolaa
1 - 2
valkosipulin kynttä hienonnettuna
1 pussi (150 g)
Valio pizzajuusto raastetta

tai 1 pussiValio mozzarella raastetta

Ohje

  1. Raasta kylmät perunat. Sekoita raasteeseen muut aineet.
  2. Muodosta n. 1 cm:n paksuisia pihvejä uunipellille leivinpaperille.
  3. Paista uuniröstit 225 asteessa 20 min. Tarjoa pääruokana salaatin kanssa. Uuniröstit sopivat myös liharuokien lisäkkeeksi.
Vinkki

Vinkki

Lisää juustoista makua rösteihin saat lisäämällä taikinaan 2 dl (100 g) Valio AURA murua. Vähennä suolan määrää.Voit paistaa röstit myös ohukaispannussa tai muurikassa Oivariinissa. Levitä ja muotoile kahden lusikan avulla suoraan ohukaispannulle ohuempia röstejä, jotta ehtivät kypsyä. Annoksesta tulee tällöin n. 20 kpl.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
135 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›