Vähän parempi nuudelimössö

Reseptiyhteistyö: samasta-padasta-2-keittokirjayhteistyo

Vähän parempi nuudelimössö

Reseptiyhteistyö: samasta-padasta-2-keittokirjayhteistyo

Nuudelimössö on ruokakirjailija Outi Väisäsen luottopikaruoka ja loistava kasvistenpiilotusresepti: lapset syövät kesäkurpitsat huomaamattaan ja vielä santsaavat.

30 min

Ainekset4 n. 4 annosta

1 kpl
pieni kesäkurpitsa
1 ½ rkl
tuoretta inkivääriä
3 rkl
(seesami)öljyä
1 kpl
200 g
täysjyvänuudeleita
300 g
vihreitä papuja (pakaste)
2 rkl
soijakastiketta
1 rkl
kalakastiketta
1 kpl
pieni punasipuli
1 nippu
herneenversoja
1 kpl
limettiä
sriracha-chilikastiketta

Ohje

  1. Laita kattilallinen vettä kiehumaan nuudeleita varten. Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa nuudelimaisiksi nauhoiksi raastinraudan karkealla terällä.
  2. Kuori ja hienonna inkivääri. Kuumenna 1 rkl öljyä isossa paistinpannussa tai kasarissa. Lisää inkivääri ja Mifu jauhis ja ruskista muutama minuutti. Siirrä ne lautaselle odottamaan, jos teet ruokaa myös vauvalle. Pyyhkäise pannu tarvittaessa.
  3. Keitä nuudeleita ja papuja 3 minuuttia. Valuta ja kaada pannuun.
  4. Lisää kesäkurpitsanauhat. Pirskota 2 rkl öljyä päälle ja paista hetki. Ota vauvan annos sivuun. Voit napsia vauvan nuudelit saksilla.
  5. Lisää Mifu jauhis pannuun. Pirskota soija ja kalakastike joukkoon. Viipaloi sipuli ohuen ohueksi pannuun ja pätki vielä herneenversot joukkoon.
  6. Tarjoa nuudelimössö limetinlohkojen ja srirachan kanssa.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö