Välimeren kalakeitto

Välimeren kalakeitto

Saat kalakeittoon välimeren vivahteita lisäämällä liemeen tomaattimehua ja käyttämällä oliiveja.

Ainekset5 annosta

5 annosta
3 dl
vettä
5 dl
tomaattimehua
1
kalaliemikuutio
2 pussia (à 250 g)
kasvissuikaleita
n. 400 g (tuoretta)
ruodotonta kalafileetä
1 dl
oliiveja
2 dl

Ohje

  1. Mittaa kattilaan vesi ja tomaattimehu. Lisää kiehuvaan liemeen liemikuutio ja vihannekset. Keitä noin 10 min
  2. Lisää paloiteltu kala, oliivit ja ruokakerma. Sekoita ja anna hautua kypsäksi muutama minuutti. Tarkista maku ja mausta halutessasi ruohosipulilla.
Vinkki

Vinkki

Voit korvata tuoreen kalan esim. pakastekampelalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
58 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›