Siirry sisältöön
Välimeren kalakeitto

Välimeren kalakeitto

Saat kalakeittoon välimeren vivahteita lisäämällä liemeen tomaattimehua ja käyttämällä oliiveja.

Välimeren kalakeitto

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 3 dl vettä
  • 5 dl tomaattimehua
  • 1 kalaliemikuutio
  • 2 pussia (à 250 g) kasvissuikaleita
  • 400 g ruodotonta kalafileetä tuoretta
  • 1 dl oliiveja
  • 2 dl
    Valio ruokakermaa
    Laktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
    Valio ruokakerma 15 % 2 dl UHT laktoositon

Ohje

  1. Mittaa kattilaan vesi ja tomaattimehu. Lisää kiehuvaan liemeen liemikuutio ja vihannekset. Keitä noin 10 min
  2. Lisää paloiteltu kala, oliivit ja ruokakerma. Sekoita ja anna hautua kypsäksi muutama minuutti. Tarkista maku ja mausta halutessasi ruohosipulilla.

Vinkki

Voit korvata tuoreen kalan esim. pakastekampelalla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 66 kcal
Proteiini 4,6 g
Hiilihydraatti 3 g
Rasva 3,7 g
Tyydyttynyt rasva 1,3 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search