
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1-2 lajia (300 g) salaatinlehtiä
-
1 pkt (250 g)
Valio Eila® kotijuustoaValio kotijuusto on perinteinen, vähärasvainen ja leikattava kotijuusto. Maultaan se on mieto, raikas, lempeä ja…
- 0 kg mustapippuria ja suolaa
- 3 tomaattia
- 1 dl (75 g) kivettömiä kalamata-oliiveja
- ½ dl tuoretta oreganoa tai minttua
- 1 dl pinjansiemeniä
Kastike
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- 1 dl (75 g) kivettömiä kalamata-oliiveja
- ½ rkl juoksevaa hunajaa
Pinnalle
- 0 kg oreganoa tai minttua
Jaa resepti
Ohje
- Revi salaatinlehdet laakealle vadille. Viipaloi kotijuusto ja asettele salaatin päälle. Rouhi mustapippuria ja ripota hiukan suolaa juustopaloille.
- Paloittele tomaatit. Lisää tomaatit, oliivit ja tuoretta yrttiä salaatille.
- Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla keskilämmöllä. Jäähdytä. Lisää ne juuri ennen tarjoilua salaatin päälle.
- Hienonna oliivit kastikkeeseen. Yhdistä kastikeaineet, ripota pinnalle vihersilppua.
- Tarjoa salattia esim. focaccian kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
114 kcal
Proteiini
4,7 g
Hiilihydraatti
3 g
Rasva
8,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,8 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria
- oreganoa