Valio juustoklassikot: etko-leipä a la Luostari®

Reseptiyhteistyö: valio-juustoklassikot

Valio juustoklassikot: etko-leipä a la Luostari®

Reseptiyhteistyö: valio-juustoklassikot

10 min

Tämä maukas etko-leipä vie kielen mennessään! Sopii mainiosti myös cocktailpaloiksi pienemmille leiville valmistettuna.

Ainekset

1 viipaletta
kokojyväleipää
1 kpl
grillattua broilerinfilettä
2 rkl
mango-chutneyta
1 kpl
pieni kevätsipuli
1 kpl
tuore chili
4 viipaletta
Valio Luostari portsalutjuustoa

Ohje

  1. Pilko broileri kuutioksi ja lisää joukkoon mango-chutney niin että se sitoo broilerin tahnaksi.
  2. Lisää sekaan pilkottua kevätsipulia ja silputtua chiliä.
  3. Paahda leipä ja levitä broileriseos leivälle.
  4. Viimeistele leipä reilulla kerroksella Valio Luostari juustoa.
  5. Laita leipä hetkeksi uuniin 225 asteeseen grillivastuksien alle.
  6. Ota leipä uunista, kun juusto on sulanut kauniin ruskeaksi
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö