Reseptiyhteistyö Toni Kostian Restaurant Grön
Valio Luomu™ ja ravintola Grön avasivat kesällä 2018 kolme pop-up ravintolaa aivan Helsingin sydämeen. Tässä tapahtumaa varten luotu, Toni Kostianin kehittämä kalaresepti: Suomalaista kaviaaria, kevätvihanneksia, karhunlaukkaa ja voikastiketta. Näissä annoksissa riittää haastetta myös harjaantuneimmille kotikokeille, mutta maku palkitsee!
Kaviaari: | |
---|---|
100 g | suomalaista kaviaaria |
Kevätkaali: | |
8 l | kevätkaalia |
100 g | karhunlaukkaa |
200 g | |
sitruunamehua | |
suolaa | |
Kukat: | |
Erillaisia villikukkia | |
Valkoviinikastike: | |
1 kpl | |
100 g | valkoviiniä |
omenaviinietikkaa | |
suolaa |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.