Reseptiyhteistyö Toni Kostian Restaurant Grön
Valio Luomu™ ja ravintola Grön avasivat kesällä 2018 kolme pop-up ravintolaa aivan Helsingin sydämeen. Tässä tapahtumaa varten luotu, Toni Kostianin kehittämä jälkiruoka: Maitojäädykettä, raparperia ja karamellisoitua maitoa.
Maito-parfait | |
---|---|
320 g | |
2 kpl | kananmunaa |
1 kpl | kananmunan keltuainen |
30 g | glukoosia |
60 g | sokeria |
30 g | alkoholi, mieto 40 % |
40 g | maitojauhe |
Raparperiruusu: | |
400 g | raparperiviipale |
200 g | punajuurimehu |
40 g | sokeria |
Marenki: | |
200 g | kananmunanvalkuaista |
100 g | sokeria |
100 g | tomusokeria |
Mesiangervonlehti: | |
8 kpl | mesiangervonlehti / ruokailija |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.