Reseptiyhteistyö Toni Kostian Restaurant Grön
Valio Luomu™ ja ravintola Grön avasivat kesällä 2018 kolme pop-up ravintolaa aivan Helsingin sydämeen. Tässä tapahtumaa varten luotu, Toni Kostianin kehittämä liharesepti: Ohra ”Pâte Brisée”, herneitä, pehmeää kermajuustoa ja tryffeliä.
Pâte Brisée: | |
---|---|
250 g | vehnäjauhoja |
Paahdettua ja jauhettua ohraa | |
205 g | |
Kuivattua poroa | |
3 g | suolaa |
55 g | jääkylmä vesi |
Herneet: | |
4 l | herneitä |
auringonkukkaöljyä | |
omenaviinietikkaa | |
suolaa | |
Kermajuusto-anglaise: | |
500 g | |
150 g | Valio Luomu™ kermajuusto |
90 g | kananmunan keltuainen |
15 g | sokeria |
1 ½ g | suolaa |
Tryffeli: | |
140 g | kesätryffeli |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.