Reseptiyhteistyö Toni Kostian Restaurant Grön
Valio Luomu™ ja ravintola Grön avasivat kesällä 2018 kolme pop-up ravintolaa aivan Helsingin sydämeen. Tässä tapahtumaa varten luotu, Toni Kostianin kehittämä parsaresepti: Vihreää parsaa, ketunleipää ja ruskistettua voita.
Parsa: | |
---|---|
8 kpl | suomalaista vihreää parsaa / ruokailija |
omenaviinietikkaa | |
suolaa | |
Ruskistettu voi -emulsio: | |
4 kpl | kananmunaa (6min keittetty) |
270 g | |
22 g | omenaviinietikkaa |
5 ¼ g | suolaa |
Paahdettu auringonkukansiemen: | |
200 g | auringonkukansiemeniä |
Ketunleipä: | |
30 kpl | ketunleipää / ruokailija |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.