Valkosipuli-appelsiiniivaahtoa ja sienitoast

Valkosipuli-appelsiiniivaahtoa ja sienitoast
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Valkosipuli-appelsiiniivaahtoa ja sienitoast

Valkosipuli-appelsiiniivaahtoa ja sienitoast

Kuohkea appelsiinivaahto toimii kastikkeena maukkaille sienileiville. Näitä toasteja voi tarjota niin arjessa kuin juhlassa.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta

Sienitoast

4 viipaletta
paahtoleipää
100 g
siitakesieniä
1
punasipuli
1 rkl
½ dl
ruohosipulia

Valkosipuli-appelsiinivaahto

1 rkl
1
salottisipuli
1
valkosipulin kynsi
1 dl
1 dl
kanalientä
2 dl
ripaus
suolaa
valkopippuria myllystä

Ohje

  1. Valmista ensin valkosipuli-appelsiinivaahto: Kuullota voissa hienonnetut sipulit. Lisää appelsiinimehu, kanaliemi sekä kerma. Keitä hiljalleen kasaan, jotta maku tiivistyy. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Vaahdota sauvasekoittimella liemestä kuohkea.
  2. Paahda leipä. Puhdista sienet tarvittaessa. Viipaloi sipuli. Paista sienet ja sipuli pannulla voissa. Lisää lopuksi hienonnettu ruohosipuli.
  3. Nostele sieni-sipuliseosta leipien päälle. Viimeistele appelsiinivaahdolla.
  4. Tarjoa alkuruokana tai pikkusuolaisena.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
164 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›