Valkosipulikrutongit

Valkosipulikrutongit

Rapeat krutongit on valmistuvat helposti ja nopeasti. Lisää niitä sosekeiton pinnalle tai salaattien joukkoon.

10 min
helppo
392 kcal / 100g
0

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 rkl
2 - 3
valkosipulin kynttä
3
paahtoleipää

Ohje

  1. Kuutioi leipä. Sulata voi pannulla. Purista voin joukkoon valkosipulin kynnet. Paahda leipäkuutiot kullankeltaisiksi valkosipulivoissa.
  2. Tarjoa esim. sosekeittojen tai salaattien lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
392 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
26 g
Tyydyttynyt rasva
15 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g
Kalsium
12 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›