Valkosipulipatonki

Valkosipulipatonki
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Valkosipulipatonki

Valkosipulipatonki

Kuuma, rapea valkosipulipatonki maistuu keiton tai salaatin lisäkkeenä. Valmistele patonki etukäteen ja paista juuri ennen tarjoilua.

Valmistusaika

Työaika
5 min
uunissa
15 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset24 palaa

24 palaa
1
patonki

Täyte

1 - 2
valkosipulin kynttä
100 g
½ dl
hienonnettua persiljaa

Lisäksi

alumiinifoliota

Ohje

  1. Leikkaa patonkiin terävällä veitsellä syvä pitkittäisviilto, älä leikkaa aivan pohjaan saakka.
  2. Kuori ja hienonna valkosipuli.
  3. Täytä viilto pienillä voikuutioilla. Ripottele päälle valkosipuli. Kääri patonki alumiinifolioon, mutta jätä folio päältä auki.
  4. Kuumenna patonkia uunin keskiosassa 200 asteessa n.15 min tai kunnes voi sulaa ja patonki saa hiukan väriä.
  5. Ripota hienonnettu persilja viiltoon. Leikkaa paloiksi. Tarjoa salaatin ja keiton lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
407 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
26 g
Tyydyttynyt rasva
15 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›