Valkosuklaa-appelsiinimousse

Valkosuklaa-appelsiinimousse
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Valkosuklaa-appelsiinimousse

Valkosuklaa-appelsiinimousse

Makean viettelevä valkosuklaa ja aromikas appelsiini ovat täydellinen pari hienostuneeseen jälkiruokaan.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 dl
1
valkuainen
100 g
valkosuklaata
1 prk (200 g)

Päälle

n. 150 g
karhunvatukoita
1 rkl
sokeria

Ohje

  1. Vaahdota erikseen kerma ja valkuainen. Sulata suklaa mikrossa keskiteholla välillä sekoittaen.
  2. Sekoita valkosuklaa rahkan joukkoon. Nostele joukkoon kerma- ja valkuaisvaahto.
  3. Pursota tai lusikoi mousse jälkiruoka-astioihin.
  4. Murskaa marjat osittain esim. haarukalla. Makeuta tarvittaessa sokerilla.
  5. Jaa marjaseos moussen päälle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
226 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›