Valkosuklaa-appelsiinimousse

Valkosuklaa-appelsiinimousse
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Valkosuklaa-appelsiinimousse

Valkosuklaa-appelsiinimousse

Makean viettelevä valkosuklaa ja aromikas appelsiini ovat täydellinen pari hienostuneeseen jälkiruokaan.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
22 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 dl
1
valkuainen
100 g
valkosuklaata
1 prk (200 g)

Päälle

n. 150 g
karhunvatukoita
1 rkl
sokeria

Ohje

  1. Vaahdota erikseen kerma ja valkuainen. Sulata suklaa mikrossa keskiteholla välillä sekoittaen.
  2. Sekoita valkosuklaa rahkan joukkoon. Nostele joukkoon kerma- ja valkuaisvaahto.
  3. Pursota tai lusikoi mousse jälkiruoka-astioihin.
  4. Murskaa marjat osittain esim. haarukalla. Makeuta tarvittaessa sokerilla.
  5. Jaa marjaseos moussen päälle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
226 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.