Siirry sisältöön
Valkosuklaa-appelsiinimousse

Valkosuklaa-appelsiinimousse

Makean viettelevä valkosuklaa ja aromikas appelsiini ovat täydellinen pari hienostuneeseen jälkiruokaan.

Valkosuklaa-appelsiinimousse

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 dl
    Valio Keittiön kuohukermaa
    Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
    Valio kuohukerma 2 dl
  • 1 valkuainen
  • 100 g valkosuklaata
  • 1 prk (200 g) Valio maustettua rahkaa appelsiini

Päälle

  • 150 g karhunvatukoita
  • 1 rkl sokeria

Ohje

  1. Vaahdota erikseen kerma ja valkuainen. Sulata suklaa mikrossa keskiteholla välillä sekoittaen.
  2. Sekoita valkosuklaa rahkan joukkoon. Nostele joukkoon kerma- ja valkuaisvaahto.
  3. Pursota tai lusikoi mousse jälkiruoka-astioihin.
  4. Murskaa marjat osittain esim. haarukalla. Makeuta tarvittaessa sokerilla.
  5. Jaa marjaseos moussen päälle.

Katso lisää reseptejä


Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 226 kcal
Proteiini 4,9 g
Hiilihydraatti 18,8 g
Rasva 14,3 g
Tyydyttynyt rasva 8,4 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search