Valkosuklaa-appelsiinimousse

Valkosuklaa-appelsiinimousse

20 min
keskitaso
225 kcal / 100g
1
3

Makean viettelevä valkosuklaa ja aromikas appelsiini ovat täydellinen pari hienostuneeseen jälkiruokaan.

Ainekset

6 annosta
1 dl
1
valkuainen
100 g
valkosuklaata
1 prk (200 g)

Päälle

n. 150 g
karhunvatukoita
1 rkl
sokeria

Ohje

  1. Vaahdota erikseen kerma ja valkuainen. Sulata suklaa mikrossa keskiteholla välillä sekoittaen.
  2. Sekoita valkosuklaa rahkan joukkoon. Nostele joukkoon kerma- ja valkuaisvaahto.
  3. Pursota tai lusikoi mousse jälkiruoka-astioihin.
  4. Murskaa marjat osittain esim. haarukalla. Makeuta tarvittaessa sokerilla.
  5. Jaa marjaseos moussen päälle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
225 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
14 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
67 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (3)

ValioAnna Koekeittiöltä1.11.2016 kello 10:57
Hei, kerma ja valkuainen vaahdotettaan erillisissä astioissa. Niitä tarvitse yhdistää vaan molemmat nostellaan rahkan joukkoon ohjeen mukaisesti.
Nimetön1.11.2016 kello 10:55
Hei, kerma ja valkuainen vaahdotettaan erillisissä astioissa. Niitä tarvitse yhdistää vaan molemmat nostellaan rahkan joukkoon ohjeen mukaisesti.
Nimetön31.10.2016 kello 16:20
Vaahdotetaanko kerma ja valkuainen erillisissä astioissa ja sitten yhdistetään ne?