Valkosuklaa-appelsiinimousse

Valkosuklaa-appelsiinimousse

Makean viettelevä valkosuklaa ja aromikas appelsiini ovat täydellinen pari hienostuneeseen jälkiruokaan.

20 min
keskitaso
225 kcal / 100g
2
3

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 dl
1
valkuainen
100 g
valkosuklaata
1 prk (200 g)

Päälle

n. 150 g
karhunvatukoita
1 rkl
sokeria

Ohje

  1. Vaahdota erikseen kerma ja valkuainen. Sulata suklaa mikrossa keskiteholla välillä sekoittaen.
  2. Sekoita valkosuklaa rahkan joukkoon. Nostele joukkoon kerma- ja valkuaisvaahto.
  3. Pursota tai lusikoi mousse jälkiruoka-astioihin.
  4. Murskaa marjat osittain esim. haarukalla. Makeuta tarvittaessa sokerilla.
  5. Jaa marjaseos moussen päälle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
225 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
14 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
67 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)