Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Valkoviinikastike kalalle

Pienellä määrällä valkoviiniä saadaan täyteläiseen kastikkeeseen herkullinen aromi.

Valkoviinikastike kalalle
Valkoviinikastike kalalle

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 dl
    Valio Luomu™ kuohukermaa
    Valio Luomu™ kuohukerma on kermojen aatelia. Lisäaineeton ja laktoositon Valio Luomu™ kuohukerma 2 dl pakkauksessa…
    Valio Luomu™ kuohukerma 2 dl laktoositon
  • ½ dl
    kuivaa valkoviiniä
  • Voit kokeilla myös:
  • Valio omenatäysmehu 1 l ½ dl Valio omenatäysmehua
  • 50 g
    Valio Luomu™ voita
    Valio Luomu™ voi on valmistettu perinteisesti kirnuamalla puhtaasta suomalaisesta luomukermasta, ilman lisäaineita. Sen valmistuksessa on…
    Valio Luomu™ voi 200 g
  • ½ rkl sitruunamehua
  • 1 rkl tuoretta tilliä tai rakuunaa

Ohje

  1. Sekoita kerma ja valkoviini ja keitä hiljalleen muutama min. Lisää voi pieninä paloina ja sekoita kastikkeeseen.
  2. Mausta sitruunamehulla ja halutessasi hienonnetulla tillillä tai rakuunalla.
  3. Tarjoa kastiketta paistetun tai kokonaisena keitetyn kalan ja perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 344 kcal
Proteiini 1,2 g
Hiilihydraatti 1,8 g
Rasva 35,7 g
Tyydyttynyt rasva 21,2 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search