Valkoviinipasta

Valkoviinipasta
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Valkoviinipasta

Valkoviinipasta

Valmista valkoviinipastaa, kun haluat arkeesi ripauksen luksusta tai kun haluat ilahduttaa vieraitasi.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset2 annosta

2 annosta
1 (250 g)
tuorepastaa

Kastike

1 prk (180 g)
2 dl
1 dl
kuivaa valkoviiniä
1
valkosipulin kynsi
mustapippuria myllystä
½ dl
tuoretta timjamia hienonnettuna

Tarjoiluun

(voissa paistettuja)
jättikatkaravun pyrstöjä

Ohje

  1. Valmista kastike. Valuta juustokuutiot. Pane juusto kasariin ja lisää kerma sekä viini. Sekoita tasaiseksi sauvasekoittimella.
  2. Kuumenna sekoittaen ja anna kiehua hiljalleen n. 15- 20 min, kunnes kastike sakenee. Mausta valkosipulilla, pippurilla ja tuoreella timjamilla.
  3. Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Sekoita kastike pastan joukkoon.
  4. Tarjoa valkosipulilla maustetussa voissa paistettujen, isojen katkaravunpyrstöjen kanssa.
  5. Annoksesta riittää alkuruoaksi neljälle tai pääruoaksi kahdelle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
215 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›