Siirry sisältöön
Vaniljainen kaakao

Vaniljainen kaakao

Lämmin kaakaojuoma hunnutetaan vaniljavaahdolla. Chilijauhe antaa juomalle mukavan potkun.

Vaniljainen kaakao

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • ½ dl kaakaojauhetta
  • 3 rkl sokeria
  • 8 dl
    Valio kevytmaitoa
    Valio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
    Valio vapaan lehmän kevytmaito 1 l
  • 1 dl
    Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9%
    Valio vaahtoutuva vaniljakastike on lempeän vaniljainen jälkiruokakastike, joka maistuu herkulliselta kuohkeaksi vaahdotettuna esimerkiksi leivonnaisten seurassa.…
    Valio vaahtoutuva vaniljakastike 9 % 1 l UHT laktoositon
  • ripaus chilijauhetta

Ohje

  1. Sekoita kattilassa (esim. teflon) kaakaojauhe ja sokeri hyvin sekaisin. Lisää maito. Kuumenna sekoitellen kiehuvaksi.
  2. Vatkaa vaniljakastike löysäksi vaahdoksi.
  3. Kaada kaakao mukeihin tai kuuman kestäviin laseihin. Lisää päälle pehmeä vaniljavaahto. Lisää laseihin lusikat. Ripota pinnalle chiliä halutessasi

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 79 kcal
Proteiini 3,6 g
Hiilihydraatti 9,8 g
Rasva 2,7 g
Tyydyttynyt rasva 1,8 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • chilijauhetta
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search