Vaniljainen kukkakaalikeitto

Vaniljainen kukkakaalikeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Vaniljainen kukkakaalikeitto

Vaniljainen kukkakaalikeitto

Hento vanilja sopii, ehkä yllättäenkin, kukkakaalikeiton makumaailmaan.

Valmistusaika

Työaika
35 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
1
sipuli hienonnettuna
1 rkl
1 (600 g)
kukkakaali
½
kasvisliemikuutiota
6 dl
1 dl
½
vaniljatanko
¾ tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Kuullota sipuli Oivariini rasvassa kattilassa, älä ruskista.
  2. Lisää joukkoon lohkottu kukkakaali, liemikuution puolikas, maito, kerma ja halkaistu vaniljatanko. Keitä miedolla lämmöllä n. 20 min.
  3. Poista vaniljatanko. Soseuta keitto sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Mausta ripauksella mustapippuria ja suolaa.
  4. Tarjoa alkukeittona tai pääruoaksi lämpimän juustoleivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
65 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.