Siirry sisältöön
Vaniljamaljat

Vaniljamaljat

Rouskuvien keksien, maukkaiden marjojen sekä raikkaan rahkan ja tuorejuuston yhdistelmä on pettämätön, helppo jälkiruoka.

Vaniljamaljat

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 rasia (200 g)
    Valio Viola® kevyt maustamaton tuorejuustoa
    Valio Viola® kevyt maustamaton on raikas kevyttuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä suolaiseen…
    Valio Viola® kevyt e200 g maustamaton tuorejuusto laktoositon
  • 1 prk (200 g)
    Valio maustettua rahkaa vanilja
    Valio maustettu rahka vanilja sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
    Valio maustettu rahka 200 g vanilja laktoositon
  • ½ dl sokeria
  • 1 tl limetin kuorta raastettuna
  • 1 rkl limetin mehua
  • 4 pkt Wilhelmina-keksiä
  • 4 dl (200 g) vadelmia tai muita marjoja

Ohje

  1. Yhdistä tuorejuusto, rahka, sokeri sekä limetin kuori ja mehu. Sekoita. Murustele keksejä pienemmiksi.
  2. Jaa rahkaseos annosmaljoihin keksipalojen ja (sokeroitujen) marjojen kanssa kerroksittain.
  3. Tarjoa jälkiruoaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 300 kcal
Proteiini 4,8 g
Hiilihydraatti 39 g
Rasva 13,4 g
Tyydyttynyt rasva 6,1 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search