Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Värikkäät leivät

Värikäs ruoka on paitsi houkuttelevaa, myös yleensä terveellistä. Lisäämällä kasviksia leivän päälle, saat maukkaan ja ravitsevan välipalan tai kevyen lounaan.

Värikkäät leivät
Värikkäät leivät

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 dl tuoretta persiljaa
  • 1 pieni punainen paprika tai 1 dl oliiveja
  • 1 prk (200 g)
    Valio pehmeää raejuustoa
    Valio pehmeä raejuusto on maultaan mietoa ja maukasta. Se sisältää hieman enemmän rasvaa (2,4 %)…
    Valio pehmeä raejuusto 200 g
  • ½ tl sitruunapippuria
  • 2-3  porkkanaa
  • 4 paahtosämpylää tai 8 grahampaahtoleipäviipaletta

Voiteluun


Ohje

  1. Hienonna persilja ja paprika tai oliivit. Sekoita ne raejuustoon. Mausta.
  2. Raasta porkkanat karkealla terällä. Puolita sämpylät. Paahda sämpylänpuolikkaat tai leivät. Voitele ohuelti.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 87 kcal
Proteiini 5,8 g
Hiilihydraatti 10,7 g
Rasva 1,8 g
Tyydyttynyt rasva 0,8 g
Ravintokuitu 1,8 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • Valio Oivariini® rasvaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search