Vegaaninen borssikeitto

Vegaaninen borssikeitto
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Vegaaninen borssikeitto

Vegaaninen borssikeitto

Itse tehtyä borssikeittoa pidetään usein työläänä valmistaa, mutta sitä se ei ole, jos sinulla on monitoimikone käytössä. Upean punainen väri syntyy tuoreista punajuurista. Annoksen perinteisesti viimeistelevä creme fraiche on ohjeessa vaihdettu vegaaniseen vaihtoehtoon.

Valmistusaika

Työaika
30 min
kypsennysajat yhteensä
1 h
Yhteensä
1 h 30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
n. 700 g
kaalia
2
sipulia
2 - 3
valkosipulin kynttä
200 g
varsiselleriä
500 g
punajuurta
200 g
porkkanaa
1 ½ l
vettä
2
kasvisliemikuutiota
½ dl
tomaattipyreetä
1 ½ rkl
väkiviinaetikkaa
1 tl
suolaa
3
laakerinlehteä
15
maustepippuria
15
kokonaista mustapippuria
( hienonnettua persiljaa )

Pinnalle

1 prk (200 g)

Ohje

  1. Leikkaa kaali ja sipulit suikaleiksi. Viipaloi valkosipulit. paloittele varsisellerit. Laita isoon kattilaan.
  2. Kuori punajuuret ja porkkanat. Suikaloi juurekset yleis- tai monitoimikoneessa tai käytä raastimen isointa leikkuuterää.
  3. Lisää vesi, liemikuutiot (tarkista tarvittaessa gluteenittomuus), tomaattipyree, etikka ja mausteet kattilaan. Kuumenna ja keitä kannen alla keskiteholla 1 h .
  4. Halutessasi, voit viimeistellä keiton tuoreella persiljalla tarjoilua.
  5. Tarjoa Dream Fraichen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
27 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.