Itse tehtyä borssikeittoa pidetään usein työläänä valmistaa, mutta sitä se ei ole, jos sinulla on monitoimikone käytössä. Upean punainen väri syntyy tuoreista punajuurista. Annoksen perinteisesti viimeistelevä creme fraiche on ohjeessa vaihdettu vegaaniseen vaihtoehtoon.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
n. 700 g | kaalia |
2 | sipulia |
2 - 3 | valkosipulin kynttä |
200 g | varsiselleriä |
500 g | punajuurta |
200 g | porkkanaa |
1 ½ l | vettä |
2 | kasvisliemikuutiota |
½ dl | tomaattipyreetä |
1 ½ rkl | väkiviinaetikkaa |
1 tl | suolaa |
3 | laakerinlehteä |
15 | maustepippuria |
15 | kokonaista mustapippuria |
( hienonnettua persiljaa ) | |
Pinnalle | |
---|---|
1 prk (200 g) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.