Vegaaninen dallasboston

Vegaaninen dallasboston
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Vegaaninen dallasboston

Vegaaninen dallasboston

Mehevän pehmeä vegaaninen pullakakku täytetään kasvipohjaisella vaniljatäytteellä ja kootaan vuokaan bostonkakun tyyliin.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
30 min
kohotus
45 min
Yhteensä
1 h 35 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset1 pullakakku

1 pullakakku
3 dl
1 pussi (11 g)
kuivahiivaa
1 dl
sokeria
1 tl
suolaa
½ rkl
kardemummaa
n. 7 dl
vehnäjauhoja
½ dl
rypsiöljyä

Vaniljarahkatäyte

2 prk (à 200 g)
1 rkl
maissitärkkelystä

Ohje

  1. Lämmitä kaurajuoma 42-asteiseksi. Lisää kuivahiiva, sokeri ja mausteet , sekoita. Lisää puolet jauhoista ja sekoita taikina tasaiseksi.
  2. Lisää vähitellen loput jauhot taikinaan ja alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista. Lisää öljy. Anna taikinan kohota liinan alla vedottomassa paikassa kaksinkertaiseksi.
  3. Valmista täyte: Vatkaa Bake & Dessert ja tärkkelys tasaiseksi.
  4. Kauli kohonneesta taikinasta suorakaiteen muotoinen levy. Levitä sille vaniljatäytettä. Kääri taikinalevy rullaksi. Jätä saumakohta alapuolelle. Leikkaa rulla terävällä veitsellä n. 8 viipaleeksi. Laita viipaleet kakkuvuokaan. Kohota liinan alla.
  5. Paista pulla uunin keskiosassa 200 asteessa n. 30 min tai kunnes kypsä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
255 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.