Vegaaninen kirsikkajäätelö

Vegaaninen kirsikkajäätelö
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Vegaaninen kirsikkajäätelö

Vegaaninen kirsikkajäätelö

Valio Oddlygood® -tuotteilla valmistat herkullisen kirsikkajäätelön vegaanisen helposti. Tarjoiluun saat lisäjuhlavuutta valmistamalla rinnalle kardemummavaahdon. Vegaaninen jäätelö maistuu varmasti jokaiselle kirsikan ystävälle. Jäätelön voi maustaa kirsikkaviinillä tai makusiirapilla - herkuttelijoiden mukaan.

Valmistusaika

Työaika
20 min
pakastimessa
6 h
Yhteensä
6 h 20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 prk (2,5 dl)
1 prk (200 g)
½ tl
kardemummaa
1 dl
tummaa siirappia
½ dl
kirsikkalikööriä tai väkevää kirsikkaviiniä, esim Kirsberry

tai dlmakusiirappia
½ dl
kaakaojauhetta
1 dl
hapankirsikoita (säilyke) valutettuina
½ dl
kirsikkahilloa
2 palaa
raakasuklaata

Ohje

  1. Vaahdota Easy Whipping. Siirrä siitä 3 dl (n. 75 g) vaahtoa toiseen kulhoon ja vatkaa joukkoon ½ prk Bake & Dessert -tuotetta ja kardemumma.
  2. Nosta kardemummavaahto kelmulla peitettynä jääkaappiin odottamaan tarjoilua.
  3. Lisää jäljelle jääneeseen Easy Whipping -vaahtoon loppu Bake & Dessert, siirappi, kirsikkalikööri ja kaakaojauhe. Vatkaa tasaiseksi. (Sekoita paloitellut hapankirsikat joukkoon.)
  4. Kaada massa vuokaan. Lusikoi hillo pinnalle ja vedä se lusikalla raidoiksi. Levitä pinnalle rouhittu raakasuklaa.
  5. Nosta pakastimeen väh. 6 tunniksi tai yön yli. Tarjoa kardemummavaahdon kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
242 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.