Vegaaninen kolmen raaka-aineen suklaamousse "Snickers"

Reseptiyhteistyö: Foody Allen

Vegaaninen kolmen raaka-aineen suklaamousse "Snickers"

Vegaaninen kolmen raaka-aineen suklaamousse "Snickers"

Reseptiyhteistyö Foody Allen

Vegaaninen kolmen raaka-aineen suklaamousse "Snickers"

Vegaaninen suklaamousse valmistuu takuuvarmasti ja nopeasti vain kolmella raaka-aineella. Mousse on herkullista sellaisenaan, mutta nousee seuraavalle tasolle snickers-lisäkkeillä viimeisteltynä.

4 Henkilölle
1 h
00 arvostelua

Ainekset4 Henkilölle

Suklaamousse

3 dl
1 ½ dl
tummaa kaakaojauhetta
1 ½ dl
agavesiirappia

Vegaaninen kinuski

1 dl
fariinisokeri
1 dl
kookoskermaa

Lisäksi

1 dl
2 dl
suolapähkinää

Koristelu

50 g
vegaanista suklaata

Ohje

  1. Valmista vegaaninen suklaamousse lisäämällä kaikki suklaamoussen aineet kulhoon ja vaahdota mousse tasaiseksi. Jos valmistat vain suklaamoussen ilman snickers-lisäkkeitä, mousse onnistuu myös yhdellä purkilla Easy Whippingia - tällöin moussesta tulee hieman vahvempaa ja tummempaa.
  2. Valmista kinuski kiehauttamalla pienessä kattilassa fariinisokeri ja kookoskerma. Anna seoksen kiehua miedolla lämmöllä 10-15 minuuttia ja jäähdytä kinuski huoneenlämpöiseksi.
  3. Vatkaa Easy Whipping vaahdoksi ja lisää joukkoon ruokalusikallinen kinuskia. Murskaa suolapähkinät pienemmiksi.
  4. Kokoa snickersit laseihin laittamalla pohjalle suklaamoussea, päälle kinuskilla maustettua vaahtoa, kinuskia ja suolapähkinämursketta. Toista kerrokset.
  5. Koristelu

  6. Halutessasi suklaakoristeet valmistuvat sulattamalla vegaanista suklaata varovasti 30 sekuntia kerrallaan mikrossa. Levitä sula suklaa lusikalla leivinpaperille ja lisää pinnalle esimerkiksi suolapähkinärouhetta. Jäähdytä ja säilytä koristeet jääkaapissa. Koristele snickers-annokset.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.