Vegaaninen lämppäri

Vegaaninen lämppäri
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Vegaaninen lämppäri

Vegaaninen lämppäri

Lämppäri eli lämmin voileipä on viikonloppujen ja iltojen nopeasti valmistuva suosikkiruoka. Tämä retroherkku on pitänyt pintansa jo vuosikymmenet, mutta nyt sen voi valmistaa myös vegaanisena - juustomaisuudesta tinkimättä.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
6 min
Yhteensä
21 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset6 leipää

6 leipää
6
isoa paahtoleipäviipaletta
6
aurinkokuivattua tomaattia öljyssä
1 dl
esikeitettyjä kikherneitä , säilyke
1 pieni
sipuli
1
tuoretta chiliä , mieto
1 dl
tuoretta persiljaa hienonnettuna
6 viipaletta

Ohje

  1. Voitele leivät tomaattisäilykkeen öljyllä - etenkin leipien reunat.
  2. Hienonna valutetut kikherneet, aurinkokuivatut tomaatit, sipuli, chili ja persilja. Sekoita keskenään.
  3. Päällystä leivät Veggie viipaleilla. Jaa täyte leiville.
  4. Paista pellillä leivinpaperin päällä uunin yläosassa 225 asteessa 6 - 8 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
225 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
5 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.