Mansikkakakku kuuluu kesään, ja tällä reseptillä se valmistuu monelle maistuvassa vegaanisessa muodossa. Kuten perinteisessäkin mansikkakakussa, myös tässä versiossa pehmoisten kakkupohjien kaverina ihastuttavat tuoreet mansikat, mansikkahillo sekä vaniljalla maustettu kepeä kuorrutus.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
Kakkupohja | |
---|---|
1 prk (200 g) | Valio Oddlygood® Bake & Dessert vaniljaa |
½ dl | |
1 ¼ dl | rypsiöljyä |
1 rkl | omenaviinietikkaa |
3 ½ dl | sokeria |
4 ¼ dl | vehnäjauhoja |
1 ½ tl | ruokasoodaa |
¾ tl | suolaa |
Kostutusliemi | |
¾ dl | |
1 rkl | vaniljasokeria |
Täyte | |
1 ½ dl | |
2 rkl | sokeria |
1 tl | vaniljasokeria |
1 prk (200 g) | Valio Oddlygood® Bake & Dessert vaniljaa |
½ dl | mansikkahilloa |
300 g | tuoreita mansikoita pilkottuna |
Kuorrutus | |
1 prk (2,5 dl) | |
2 rkl | sokeria |
1 tl | vaniljasokeria |
150 g | tuoreita mansikoita |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.