Vegaaninen maustekakku

Vegaaninen maustekakku
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Vegaaninen maustekakku

Vegaaninen maustekakku

Maustekakku kuuluu monien joulukattaukseen. Tällä ohjeella valmistat herkullisen pehmoisen ja maukkaan kakun, joka on poikkeuksellisesti kananmunaton ja maidoton. Kakku on sen verran herkullinen, että se tyydyttää myös perinteisen maustekakun ystävät.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
50 min
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset25 palaa

25 palaa
4 ½ dl
vehnäjauhoja
2 dl
sokeria
1 rkl
piparkakkumaustetta
2 tl
ruokasoodaa
1 dl
rypsiöljyä
3 dl
1 dl
pehmeää, kivetöntä taatelia soseutettuna
1 rkl
valkoviinietikkaa
ripaus
suolaa

Ohje

  1. Sekoita kulhossa kaikki ainekset keskenään.
  2. Kaada taikina hyvin öljyttyyn ja korppujauhotettuun 1,8 litran torvivuokaan.
  3. Paista uunin keski-/alaosassa 175 asteessa n. 50 min.
  4. Anna jäähtyä vuoassa ennen kumoamista. Tarjoile mieluiten aikaisintaan seuraavana päivänä.
Vinkki

Vinkki

Kakku säilyy jääkaapissa peitettynä useamman viikon.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
314 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›