Gurtista, kikhernepohjaisesta vaahdosta ja muutamista lisähöysteistä saat valmistettua herkullisia vegaanisia jälkiruokia. Pienistä kipoista tai laseista tarjoiltuina ne toimivat loistavasti myös buffetjuhlatarjoiluissa vegaanisena vaihtoehtona.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
Moussepohja | |
---|---|
1 dl | esikeitettyjen säilykekikherneiden lientä |
2 dl | sokeria |
Maapähkinä-mangomousse | |
2 rkl | maapähkinävoita |
3 dl | |
3 rkl | suolapähkinöitä karkeaksi rouhittuina |
Mustikkamousse | |
1 tl | raastettua sitruunankuorta |
2 tl | sitruunamehua |
3 rkl | pensasmustikoita viipaleina |
1 rkl | hienonnettua tuoretta basilikaa |
3 dl |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.