Vegaaninen mustikkapiirakkafudge

Vegaaninen mustikkapiirakkafudge
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Vegaaninen mustikkapiirakkafudge

Vegaaninen mustikkapiirakkafudge

Kookokselle ja mustikkapiirakalle maistuva vegaaninen fudge on herkullinen pikkuherkku kahvipöytään tai välipalaksi. Fudge säilyy jääkaapissa viikon verran ja sen voi myös pakastaa.

Valmistusaika

Työaika
20 min
tekeytyminen
4 h
Yhteensä
4 h 20 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset20 fudgea

20 fudgea
1 prk (200 g)
200 g
kookosmannaa
1 dl
mustikkaa
½ tl
kardemummaa
½ tl
psylliumia

Ohje

  1. Sulata kookosmannaa miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa. Varo ruskistamasta!
  2. Sekoita joukkoon Bake & Dessert.
  3. Kiehauta mustikat, sekoita joukkoon kardemumma ja psylliumia.
  4. Lusikoi kelmutettuun vuokaan (n. 12 x 15 cm) kookos- ja mustikkaseosta raidoittain. Peitä ja anna jähmettyä jääkaapissa yön yli. Leikkaa paloiksi ja tarjoa.
  5. Säilytä jääkaapissa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
481 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
49 g
Tyydyttynyt rasva
42 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.