Vegaaninen panna cotta

Vegaaninen panna cotta
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Vegaaninen panna cotta

Vegaaninen panna cotta

Vegaaninen panna cotta valmistetaan appelsiini-brownien makuisesta kaurajuomasta. Pinnalle paahdetaan rapeaa pekaanikinuskia.

Valmistusaika

Työaika
15 min
hyydytys
3 h
Yhteensä
3 h 15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
5 dl
1 tl
agar agar -jauhetta
1 prk (200 g)
1 rkl
vaniljasokeria

Pinnalle

70 g
pekaanipähkinöitä
½ dl
vaahterasiirappia
ripaus
sormisuolaa
3 rkl
appelsiinimarmeladia

Ohje

  1. Kaada puolet kaurajuomasta kattilaan ja lisää agar agar. Keitä pari minuuttia sekoitellen. Lisää loput kaurajuomasta, Dream Fraiche sekä vaniljasokeri. Sekoita ja jaa tarjoiluastioihin.
  2. Anna hyytyä kylmässä 3 h tai yön yli.
  3. Paahda pähkinöitä kuumalla pannulla. Lisää vaahterasiirappi ja anna hetki poreilla. Kaada leivinpaperin päälle jähmettymään. Ripottele pinnalle sormisuolaa.
  4. Viimeistele jälkiruoat appelsiinimarmeladilla ja taittele pinnalle kovettunutta pähkinäkinuskia.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
156 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.