Mehevä piirakkapohja ja kesän korkkaavat kirpakat raparperit ovat täydellinen pari. Ja kun koko komeuden vielä viimeistelee ihanan pehmoisella vaniljavaahdolla, saattaa parempiin suihin kadota helposti pala, jos toinenkin. Mutta sehän ei haittaa, sillä piirakkaa valmistuu kerralla koko pellillinen.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
3 rkl | pellavansiemeniä jauhettuna |
1 dl | kuumaa vettä |
1 prk (380 g) | Valio Oddlygood® Mieto Maustamaton gurttia |
1 ½ dl | rypsiöljyä |
1 rkl | omenaviinietikkaa |
1 rkl | vaniljasokeria |
4 dl | sokeria |
6 dl | vehnäjauhoja |
½ tl | suolaa |
1 rkl | leivinjauhetta |
1 tl | ruokasoodaa |
600 g | raparperia paloiteltuna |
1 ½ rkl | sokeria |
Lisäksi | |
---|---|
1 prk (2,5 dl) | |
1 rkl | sokeria |
1 rkl | vaniljasokeria |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.