
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
8
Gold&Green® vegenugettejaGold & Green® vegenugeteista on helppo valmistaa tutut ruoat kasvipohjaisina. Ne on tehty herneproteiinista ja…
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 hampurilaissämpylää
- 2 salaatinlehteä
- 1 dl vegaanimajoneesia, esim. lime-aioli
Pikkelöidyt porkkanat
- 125 g porkkanaa
- 50 g sipulia
- 1 rkl omenaviinietikkaa
- 2 tl sokeria
- ripaus suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin pikkelöidyt porkkanat.
- Lisää vegenugetit uunipellille leivinpaperille ja paista niitä uunissa 200 asteessa 5 min.
- Voitele hampurilaissämpylöiden sisäpinnat ja nosta ne nugettien kanssa uuniin vielä muutamaksi minuutiksi.
- Valuta porkkana-sipulipikkelssistä irronnut neste.
- Kokoa ainekset kahdeksi hampurilaiseksi. Yli jääneet pikkelöidyt porkkanat maistuvat esim. leivän päällä tai pääruoan lisukkeena.
Pikkelöidyt porkkanalastut
- Kuori porkkana. Vedä porkkanasta kuorimaveitsellä lastuja kulhoon. Lisää joukkoon ohueksi viipaloitu sipuli.
- Valuta päälle etikka. Mausta sokerilla ja suolalla. Sekoita.
- Anna maustua 10 min, sekoita kertaalleen.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
160 kcal
Proteiini
4,1 g
Hiilihydraatti
13,9 g
Rasva
9,3 g
Tyydyttynyt rasva
1,2 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa