Vegenugettitortillat

Vegenugettitortillat
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Vegenugettitortillat

Vegenugettitortillat

Rapsakat nugetit kääräistään nyt tortilloiden sisään. Kun nugetit paistaa uunissa, kannattaa samalla valmistaa myös ranskanperunat, niin ateria useammalle valmistuu vaivattomasti ja samalla uuninkuumennuksella.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
5 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pkt (230 g)
1
punasipuli
8
miniluumutomaattia
4
vehnätortillaa
1
kypsä avokado
4
salaatinlehteä
tulista chilikastiketta

Korianterikastike

1 prk (200 g)
½ ruukkua
tuoretta korianteria hienonnettuna
1 rkl
limetin mehua

Lisäksi

500 g
ranskanperunoita

Ohje

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Laita ranskanperunat kypsymään kuuman uuniin n. 10 min ennen nugettien lisäämistä. (Nugettien valmistuminen uunissa vie 7-10 min.)
  2. Nostele nugetit uunissa kypsyvien ranskanperunoiden kanssa pellille ja jatka paistamista 7 - 10 min.
  3. Valmista paistamisen aikana kastike ja valmistele täytteet.
  4. Yhdistä Dream Fraiche, limemehu ja korianteri.
  5. Viipaloi sipuli ja tomaatit. Halkaise avokado, poista kivi. Lusikoi avokadosta lastumaisia paloja.
  6. Levitä tortilloille salaatinlehdet, tomaatti- ja sipuliviipaleet, nugetit ja korianterikastike. Valuta päälle chilikastiketta raidoiksi. Kiepauta kääröksi. Tarjoa ranskanperunoiden kanssa.
  7. Tarjoa tortillat ranskanperunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
209 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.