Vegevartaat ja kurkkusalsa

Vegevartaat ja kurkkusalsa
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Vegevartaat ja kurkkusalsa

Vegevartaat ja kurkkusalsa

Mifu vegepihvit muuntuvat käden käänteessä vartaiksi. Pyörittelemällä vartaita mausteseoksessa saat niihin lähi-idän makumaailman. Kesällä vegevartaat valmistuvat näppärästi grillissä.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset2 annosta

2 annosta
1 pkt (180 g)
2 tl
ras el hanout -mausteseosta
1 rkl
öljyä

Kurkkusalsa

2
tomaattia
100 g
kurkkua
1 varsi
kevätsipulia
2 tl
harissaa
1 tl
sitruunamehua

Lisäksi

100 g
hummusta

Ohje

  1. Valmista ensin kurkkusalsa: Poista tomaateista ja kurkusta siemenosa. Kuutioi. Viipaloi kevätsipuli. Sekoita kaikki ainekset ja nosta jääkaappiin maustumaan peitettynä.
  2. Leikkaa pihvit kahteen osaan ja muotoile tangoiksi. Kierittele mausteseoksessa ja paista pannulla öljyssä. Pujota tangot halutessasi grillitikkuihin.
  3. Tarjoa vartaat kurkkusalaatin ja hummuksen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
120 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›