Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.83
tähteä viidestä
6 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 rkl öljyä
- 1 valkosipulin kynsi hienonnettuna
- 350 g tuoreita kasvissuikaleita esim. kaali, porkkana, paprika, papu
Lisäksi
-
1 pkt (230 g)
Gold&Green® vegekuutioitaGold & Green® vegekuutioista on helppo valmistaa tutut ruoat kasvipohjaisina. Ne on tehty herneproteiinista ja…
- 1 dl makeaa chilikastiketta
- ½ dl soijakastiketta
- 2 rkl seesaminsiemeniä
- ½ dl vettä
Viimeistelyyn
- 0 kg tuoretta korianteria hienonnettuna
- 1 punainen chilipalko viipaleina
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna öljy korkeareunaisella pannulla. Lisää valkosipuli ja kuullota hetki. Lisää kasvikset ja paista kunnes saavat vähän väriä, mutta jäävät rapeiksi.
- Laita vegekuutiot kulhoon ja lisää päälle chilikastike ja soijakastike sekä seesaminsiemenet. Anna hetki tekeytyä.
- Lisää maustuneet vegekuutiot ja vesi kasvisten joukkoon pannulle. Kuumenna.
- Viimeistele korianterilla ja tuoreella chilillä. Tarjoile nuudelin tai riisin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
137 kcal
Proteiini
6,5 g
Hiilihydraatti
9,3 g
Rasva
7,5 g
Tyydyttynyt rasva
0,7 g
Ravintokuitu
3,2 g
Suola
1,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta korianteria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.