Vietnamilaiset katkaravut

Reseptiyhteistyö: Liemessä-ruokablogi

Vietnamilaiset katkaravut

Vietnamilaiset katkaravut

Reseptiyhteistyö Liemessä-ruokablogi

Vietnamilaiset katkaravut

Vietnamilaiset karamellisoidut katkaravut saavat potkua punaisesta chilistä.

4 Henkilölle
30 min
00 arvostelua

Ainekset4 n. 4 annosta

500 g
isoja katkarapuja
1 pala
tuoretta inkivääriä
3 kpl
valkosipulinkynsi
1 kpl
punainen chili
½ dl
öljyä
1 rkl
ruokosokeria
1 nippu
tuoretta korianteria
1 kpl
lime

Ohje

  1. Hakkeloi valkosipuli ja chili aivan pieneksi. Raasta inkivääri. Kuullota öljyssä pannulla muutama minuutti.
  2. Sulata katkaravut ja puristele ylimääräinen vesi pois. Lisää katkaravut pannulle ja paista n. 4 minuuttia.
  3. Lisää aivan loppuvaiheessa sokeri ja anna karamellisoitua noin minuutti.
  4. Tarjoile limen, tuoreen korianterin ja riisin kera.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›