Vihannesrelissi

Vihannesrelissi
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Vihannesrelissi

Vihannesrelissi

Maukas vihanneslisäke on oiva pari liha - tai kalaruokien ja grillimakkaran kanssa.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset5 dl

5 dl
1
kokonainen valkosipuli
2 (170 g)
porkkanaa
puolikas (250 g)
kukkakaalia
vettä
1 prk (150 g)
2 rkl
hunajaa tai sokeria
mustapippuria myllystä
n. 2 tl
sinappia

Ohje

  1. Kuori valkosipulin kynnet. Kuori porkkanat ja viipaloi ne. Leikkaa kukkakaalin "nuput" paloiksi.
  2. Keitä porkkanat ja kukkakaalit puolikypsiksi (n. 5 min) suolalla maustetussa vedessä.
  3. Kaada kattilasta vesi ja lisää viipaloidut valkosipulit sekä muut aineet. Anna kiehua n. 3 min.
  4. Laita relissi kuumana puhtaaseen lasipurkkiin. Tarjoa vihannesrelissiä lihan, kalan tai makkaran höysteenä.
Vinkki

Vinkki

* Relissi säilyy jääkaapissa 2 - 3 vrk.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
116 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›