Vihersalaatti

Vihersalaatti

Vihersalaatilla saat nopeasti kattauksesta värikkään ja houkuttelevan sekä ateriasta monipuolisen.

Ainekset3 annosta

3 annosta
1 ruukku
jääsalaattia
150 g
mozzarellaa
suolaa
mustapippuria myllystä
½ pkt (à 250 g)
kirsikkatomaatteja
3 dl
tummia viinirypäleitä

Kastike

1 prk (200 g)
2 rkl
makeaa, mietoa chilikastiketta
2 rkl

Ohje

  1. Huuhdo ja linkoa tai kuivaa salaatti. Valuta mozzarellapallot. Mausta ne suolalla ja pippurilla.
  2. Puolita kirsikkatomaatit ja viinirypäleet.
  3. Revi salaatti ja kerrostele ainekset tarjoiluastiaan.
  4. Sekoita kastikkeen ainekset. Tarjoa kastike erikseen

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
103 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
132 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›