Vihreä juustosalaatti

Vihreä juustosalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Vihreä juustosalaatti

Vihreä juustosalaatti

Tämä salaatti sopii sekä kevyeksi alkuruoaksi että pääruoan lisukkeeksi.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 pussi (75 g)
pinjansiemeniä
1 ruukkua
jääsalaattia
½ rasiaa (50 g)
rucolaa
4 dl
vihreitä viinirypäleitä
100 g
parmesaania lastuina

Kastike

1 prk (200 g)
¾ rkl
vahvaa sinappia
ripaus
sokeria
ripaus
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Paahda pinjansiemenet kuivalla, puhtaalla pannulla keskilämmöllä
  2. Huuhdo ja kuivaa jääsalaatti ja rucola. Halkaise viinirypäleet. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
  3. Annostele salaatti, rucola ja rypäleet lautasille. Vuole kuorimaveitsellä pinnalle juustolastuja. Ripottele salaatin päälle paahdettuja siemeniä. Tarjoa kastiketta erikseen.
  4. Tarjoa salaatti alkupalana tai pääruoan lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
144 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›