Vihreä kasvisslaw

Vihreä kasvisslaw

Hauska idea valmistaa coleslaw-tyyppinen salaatti on käyttää valkokaalin sijaan pieniä ruusukaaleja.

Ainekset6 annosta

6 annosta
200 g
ruusukaalia
2
kevätsipulia
1
hapahko omena
½ dl
kurpitsansiemeniä
1 prk (200 g)

Sinappikastike

2 rkl
sitruunamehua
1 tl
Dijon-sinappia
½ dl
öljyä
½ tl
mustapippuria myllystä
½ rkl
sokeria

Ohje

  1. Suikaloi kaalit ohueksi esim. raastimen suikalointiterällä tai monitoimikoneessa. Hienonna sipulit
  2. Poista omenasta siemenkota ja leikkaa tulitikkumaisiksi suikaleiksi. Valuta omenalle hieman sitruunamehua tummumisen estämiseksi. Paahda kurpitsansiemenet kuivalla pannulla.
  3. Yhdistä kaikki aineet keskenään, raejuusto valutettuna. Laita kastikkeen aineet kannelliseen lasipurkkiin ja ravista sekaisin. Kaada salaatin joukkoon.
  4. Anna salaatin maustua jääkaapissa useamman tunnin ajan.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
135 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›