
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
6 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 sipuli
- 1 vihreää chiliä
- 1 varsisellerin varsi
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 l vettä
- 2 kasvisliemikuutiota
- 2 dl vihreitä linssejä
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
- 1 pussi (200 g) pakastepinaattia
- 1 tl sokeria
-
1 prk (200 g)
Valio pehmeää raejuustoaValio pehmeä raejuusto on maultaan mietoa ja maukasta. Se sisältää hieman enemmän rasvaa (2,4 %)…
Jaa resepti
Ohje
- Kuori sipuli. Halkaise chili ja poista siitä siemenet. Leikkaa kaikki kasvikset pieniksi kuutioiksi. Kuullota ne kattilassa Oivariini rasvassa.
- Lisää vesi, liemikuutiot, huuhdotut linssit ja tomaattimurska. Mausta sokerilla.
- Anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes linssit ovat kypsiä, n. 25 min. Lisää pinaatti kypsennyksen loppuvaiheessa.
- Lusikoi raejuustoa annosten pinnalle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
54 kcal
Proteiini
3,4 g
Hiilihydraatti
5,3 g
Rasva
1,8 g
Tyydyttynyt rasva
0,5 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa