Vihreä linssikeitto

Vihreä linssikeitto
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Vihreä linssikeitto

Vihreä linssikeitto

Linssikeitto valmistuu nopeasti ja on ruokaisa sellaisenaan. Voit myös lämmittää linssikeiton uudestaan, sillä se paranee tekeytyessään.

Valmistusaika

Työaika
40 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1
sipuli
1 kpl
vihreää chiliä
1
lehtisellerin varsi
2 rkl
1 l
vettä
2
kasvisliemikuutiota
2 dl
vihreitä linssejä
1 tlk (400 g)
tomaattimurskaa
1 pussi (200 g)
pakastepinaattia
1 tl
sokeria
1 prk (200 g)

Ohje

  1. Kuori sipuli. Halkaise chili ja poista siitä siemenet. Leikkaa kaikki kasvikset pieniksi kuutioiksi. Kuullota ne kattilassa Oivariini rasvassa.
  2. Lisää vesi, liemikuutiot, huuhdotut linssit ja tomaattimurska. Mausta sokerilla.
  3. Anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes linssit ovat kypsiä, n. 25 min. Lisää pinaatti kypsennyksen loppuvaiheessa.
  4. Lusikoi raejuustoa annosten pinnalle.
Vinkki

Vinkki

Linssikeiton maut syventyvät keitettäessä, joten linssikeittoa voi hyvin lämmittää useampana päivänä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
43 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›