Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
10 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 sipuli
- 1 vihreää chiliä
- 1 varsisellerin varsi
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 l vettä
- 2 kasvisliemikuutiota
- 2 dl vihreitä linssejä
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
- 1 pussi (200 g) pakastepinaattia
- 1 tl sokeria
-
1 prk (200 g)
Valio pehmeää raejuustoaValio pehmeä raejuusto on maultaan mietoa ja maukasta. Se sisältää hieman enemmän rasvaa (2,4 %)…
Jaa resepti
Ohje
- Kuori sipuli. Halkaise chili ja poista siitä siemenet. Leikkaa kaikki kasvikset pieniksi kuutioiksi. Kuullota ne kattilassa Oivariini rasvassa.
- Lisää vesi, liemikuutiot, huuhdotut linssit ja tomaattimurska. Mausta sokerilla.
- Anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes linssit ovat kypsiä, n. 25 min. Lisää pinaatti kypsennyksen loppuvaiheessa.
- Lusikoi raejuustoa annosten pinnalle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
54 kcal
Proteiini
3,4 g
Hiilihydraatti
5,3 g
Rasva
1,8 g
Tyydyttynyt rasva
0,5 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.