Viikunahilloke

Viikunahilloke
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Viikunahilloke

Viikunahilloke

Mausteinen viikunahilloke sopii erinomaisesti juustojen kanssa tarjottavaksi. Kokeile myös jogurtin kanssa tai paahtoleivän päällä.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset2 dl

2 dl
200 g
kuivattuja, pehmeitä viikunoita
2 dl
Valio vaaleaa glögiä
1
vaniljatanko
1
kanelitanko
¾ dl
juoksevaa hunajaa

Ohje

  1. Poista viikunoista kovat kannat. Leikkaa neljään osaan.
  2. Laita viikunat ja glögi kattilaan.
  3. Halkaise vaniljatanko ja raaputa siemenet veitsellä kattilaan. Lisää myös halkaistun vaniljatangon puolikkaat, kanelitanko sekä hunaja.
  4. Anna kiehua hiljalleen kannen alla n. 20 min. Sekoita välillä.
  5. Poista tangot. Soseuta hilloke sauvasekoittimella.
  6. Lisää tarvittaessa tilkka vettä tai glögiä.
  7. Tarjoa esim. juustojen kanssa tai paahtoleivällä. Kokeile myös jälkiruokana leipäjuuston kera.
Vinkki

Vinkki

Viikunahilloke säilyy jääkaapissa muutamia viikkoja.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
168 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›