Viikunamarmeladi

Viikunamarmeladi

Tämä hedelmäinen marmeladi maistuu herkulliselta esimerkiksi paahtoleivällä tai voisarvien kera. Kokeile myös voimakkaiden juustojen kanssa.

30 min
helppo
203 kcal / 100g
0

Ainekset1 annos (n. 750 g)

1 annos (n. 750 g)
1 pussi (250 g)
kuivattuja viikunoita
1 pussi (250 g)
kuivattuja aprikooseja
3 dl
2 ½ dl
hillosokeria
1 tl
kanelia

Ohje

  1. Poista viikunoista kovat kannat. Leikkaa hedelmät pieniksi paloiksi ja siirrä kattilaan.
  2. Sekoita joukkoon muut aineet. Keitä hiljalleen välillä sekoitellen n. 20 min.
  3. Jäähdytä ja kaada puhtaaseen lasipurkkiin. Marmeladi säilyy jääkaapissa puhtaassa lasipurkissa useamman viikon ajan
  4. Tarjoa esimerkiksi juuston ja voisarvien kera.
  5. VINKKI: Jos teet marmeladin kuivista ja kovista viikunoista ja aprikooseista, lisää omenatäysmehun määrää 1 dl:lla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
203 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,0 g
Kalsium
39 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›