Violan lohibagelit

Violan lohibagelit

Ihastuttavat bagelit sopivat välipalaksi tai pikkuruoaksi. Erilaisin täyttein voi tehdä bagelistasi itsellesi mieluisen. Nauti maitokahvin kanssa.

20 min
helppo
186 kcal / 100g
2
0

Ainekset4 kpl

4 kpl
4
bagelia tai vesirinkilää

Lohitäyte

1 (80 g)
punasipuli
1 rkl
balsamiviinietikkaa
1 rkl
sokeria
1 rkl
avokado- tai rypsiöljyä
1 (180 g)
hapahko omena
150 g
kylmäsavulohiviipaleita
1 (200 g)
Valio Viola® kevyt aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa

tai 1 rasiaValio Viola® kevyt yrtti tuorejuustoa laktoositon
1 ½ rkl
sitruunamehua
1 tl
sitruunapippuria

Ohje

  1. Hienonna punasipuli. Lisää sen joukkoon balsamiviinietikka, sokeri ja öljy. Sekoita ja anna sipulin marinoitua hetkisen.
  2. Leikkaa omena aivan pieniksi kuutioiksi. Hienonna lohi. Yhdistä kaikki aineet.
  3. Halkaise bagelit. Levitä täyte pohjapuoliskoille. Paina yläpuolet päälle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
186 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g
Kalsium
11 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)