Siirry sisältöön
Violan lohibagelit

Violan lohibagelit

Ihastuttavat bagelit sopivat välipalaksi tai pikkuruoaksi. Erilaisin täyttein voi tehdä bagelistasi itsellesi mieluisen. Nauti maitokahvin kanssa.

Violan lohibagelit

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 4 bagelia tai vesirinkilää

Lohitäyte


Ohje

  1. Hienonna punasipuli. Lisää sen joukkoon balsamiviinietikka, sokeri ja öljy. Sekoita ja anna sipulin marinoitua hetkisen.
  2. Leikkaa omena aivan pieniksi kuutioiksi. Hienonna lohi. Yhdistä kaikki aineet.
  3. Halkaise bagelit. Levitä täyte pohjapuoliskoille. Paina yläpuolet päälle.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 178 kcal
Proteiini 5,7 g
Hiilihydraatti 19,8 g
Rasva 8,3 g
Tyydyttynyt rasva 2,8 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search