Violan lohibagelit

Violan lohibagelit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Violan lohibagelit

Violan lohibagelit

Ihastuttavat bagelit sopivat välipalaksi tai pikkuruoaksi. Erilaisin täyttein voi tehdä bagelistasi itsellesi mieluisen. Nauti maitokahvin kanssa.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 kpl

4 kpl
4
bagelia tai vesirinkilää

Lohitäyte

1 (80 g)
punasipuli
1 rkl
balsamiviinietikkaa
1 rkl
sokeria
1 rkl
avokado- tai rypsiöljyä
1 (180 g)
hapahko omena
150 g
kylmäsavulohiviipaleita
1 (200 g)
Valio Viola® kevyt aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa

tai 1 rasiaValio Viola® kevyt yrtti tuorejuustoa laktoositon
1 ½ rkl
sitruunamehua
1 tl
sitruunapippuria

Ohje

  1. Hienonna punasipuli. Lisää sen joukkoon balsamiviinietikka, sokeri ja öljy. Sekoita ja anna sipulin marinoitua hetkisen.
  2. Leikkaa omena aivan pieniksi kuutioiksi. Hienonna lohi. Yhdistä kaikki aineet.
  3. Halkaise bagelit. Levitä täyte pohjapuoliskoille. Paina yläpuolet päälle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
186 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›