
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 bagelia tai vesirinkilää
Lohitäyte
- 1 (80 g) punasipuli
- 1 rkl balsamiviinietikkaa
- 1 rkl sokeria
- 1 rkl avokado- tai rypsiöljyä
- 1 (180 g) hapahko omena
- 150 g kylmäsavulohiviipaleita
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoaValio Viola® kevyt aurinkokuivattu tomaatti on helppo tapa tuoda auringon kypsyttämien tomaattien lempeä, makea ja…
-
200 g Valio Viola® yrtti tuorejuustoa
Voit kokeilla myös -
- 1½ rkl sitruunamehua
- 1 tl sitruunapippuria
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna punasipuli. Lisää sen joukkoon balsamiviinietikka, sokeri ja öljy. Sekoita ja anna sipulin marinoitua hetkisen.
- Leikkaa omena aivan pieniksi kuutioiksi. Hienonna lohi. Yhdistä kaikki aineet.
- Halkaise bagelit. Levitä täyte pohjapuoliskoille. Paina yläpuolet päälle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
177 kcal
Proteiini
5,7 g
Hiilihydraatti
19,6 g
Rasva
8,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,8 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa