Vispipuuro

Vispipuuro
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Vispipuuro

Vispipuuro valmistetaan mannasuurimoista ja marjamehusta, ja vatkataan kuohkeaksi, vaaleanpunaiseksi jälkiruoaksi. Puolukkapuuro on ihanaa kylmän maidon kera.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

55 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
7 dl
vettä
2 dl
puolukka- tai punaherukkasurvosta (3 dl kokonaisia marjoja)
¼ tl
suolaa
1 dl
sokeria
1 dl
mannasuurimoita

Tarjoiluun

Ohje

  1. Mittaa vesi ja marjasurvos kattilaan. Keitä n. 3 min. Siivilöi seos halutessasi.
  2. Kuumenna mehu uudelleen kiehuvaksi. Lisää suola, sokeri ja mannasuurimot. Anna puuron kiehua 8 - 10 min. Sekoita välillä.
  3. Jäähdytä puuro. Vatkaa, kunnes puuro on kuohkeaa ja vaaleanpunaista.
  4. Tarjoa kylmän maidon kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
70 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›