
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 16 grahampaahtoleipäviipaletta tai ruispaahtoleipää
Kostutukseen
-
1½ dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
Täyte
- 250 g savukirjolohta
- 150 g kurkkua
-
2 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® kylmäsavulohi tuorejuustoaValio Viola® kevyt kylmäsavulohi tuo raikasta vaihtelua leivälle ja täyteläistä savukalan makua keittoihin tai kastikkeisiin.…
- 2 rkl sitruunamehua
- ½ tl mustapippuria
Koristeluun
-
2 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoaValio Viola® kevyt ruohosipuli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda lempeää sipulisuutta…
-
2 rkl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 150 g kirsikkatomaatteja
- 0 kg basilikan lehtiä
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Levitä leipäviipaleet talouskelmun päälle tiiviisti vieri viereen (4 x 4 viipaletta). Halutessasi leikkaa ensin kuoret pois.
- Kostuta levy maidolla.
- Perkaa kalasta ruodot ja nahka. Hienonna haarukalla. Huuhtele kurkku, poista vetinen siemenosa. Leikkaa pieniksi kuutioiksi. Sekoita täytteen ainekset.
- Levitä täyte levylle. Rullaa kelmun avulla kuten kääretorttu. Käännä saumapuoli alas. Anna maustua tiukkana rullana kelmun sisällä mieluiten seuraavaan päivään.
- Notkista tuorejuustoa maidolla. Kuorruta kääretorttu. Koristele lohkotuilla kisikkatomaateilla ja basilikan lehidillä. Rouhi lopuksi Voileipäkääretortun pintaan mustapippuria myllystä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
163 kcal
Proteiini
7,4 g
Hiilihydraatti
11,5 g
Rasva
9,5 g
Tyydyttynyt rasva
4,6 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- basilikan lehtiä
- mustapippuria myllystä