Volin paistettua kuhaa, paahdettuja kauden vihanneksia ja bouillabaissen lientä

Reseptiyhteistyö: MasterChef

Volin paistettua kuhaa, paahdettuja kauden vihanneksia ja bouillabaissen lientä

Volin paistettua kuhaa, paahdettuja kauden vihanneksia ja bouillabaissen lientä

Reseptiyhteistyö MasterChef

Volin paistettua kuhaa, paahdettuja kauden vihanneksia ja bouillabaissen lientä

Kolmannen jakson tehtävänä oli valmistaa bouillabaisse ruokavaraston raaka-aineista.

1 Henkilölle
1 h
00 arvostelua

Ainekset1 Henkilölle

Bouillabaissen liemi

2 kpl Valkosipulinkynttä
1 kpl Sipuli
1 kpl Chili, punainen
2 dl Kalalientä
2 dl Maitoa
1,5 dl Kermaa
1 dl Valkoviiniä
4 kpl Laakerinlehtiä
Pippuri
Suola

Kuha

1 kpl Kuhafile
2 rkl Voita
Suola

Vihannekset

4 kpl Varhaisperunoita
1 kpl Porkkana
1 kpl Fenkoli

Ohje

  1. Valmista liemi. Hienonna sipulit ja chili. Kuullota öljyssä kattilassa. Lisää joukkoon valkoviini ja kalaliemi. Keitä lientä hetki kasaan. Lisää mausteet, maito ja kerma. Siivilöi valmis liemi ja laita blenderiin. Aja hienoksi liemeksi.
  2. Valmista vihannekset. Keitä pestyt ja halkaistut perunat suolavedessä napakoiksi. Pilko porkkana ja fenkoli haluttuun muotoon. Pyörittele öljyssä ja mausta suolalla. Paahda 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
  3. Valmista kuha. Leikkaa file kahtia ja paista voissa pannulla. Mausta suolalla.
  4. Kokoa annos. Asettele vihannekset ympyräksi lautaselle paistetun kuhan ympärille ja annostele lientä erillisestä astiasta. Koristele tuoreilla yrteillä.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›