Reseptiyhteistyö: Vuoden Luomukokki
Reseptiyhteistyö Vuoden Luomukokki
Vuoden luomukokki Simo Harrivaaran puuro säästää aikaa aamusta. Kun puuron annetaan tekeytyä yön yli uunissa, se on aamulla herätessä valmista. Kompotin voi tehdä vaikkapa muutaman päivän etukäteen ja sitä pystyy hyödyntämään myös muualla, esimerkiksi piimälettujen lisukkeena.
Ohrapuuro | |
---|---|
2 dl | rikottuja luomu ohrasuurimoita |
1 l | |
½ tl | suolaa |
2 kpl | jauhettua kanelia |
1 rkl | ruokokidesokeria |
3 rkl | |
Omena-kurpitsakompotti | |
2 kpl | luomu omenaa |
½ kpl | pieni luomu myskikurpitsa |
2 ½ dl | vettä |
2 kpl | kanelitankoja |
6 kpl | tähtianista |
2 rkl | sokeria |
2 tl | valkoviinietikkaa |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.